22.10.09

Vinkkejä esim. luomuyrittäjälle

Huffington Postin sivuilla on mainio kilpailu, jossa voi äänestää kuuminta luomuviljelijää. Toimisikohan vastaava Suomessa?

Tämän(kin) helmen löysin käyttämällä Google Alerts-palvelua, jonka avulla saan omaan syötteenlukijaani kaiken, mitä netissä kirjoitetaan valitsemallani avainsanalla (minulla "biodynamic farming"). Toimii myös sähköpostin välityksellä. Valitsemalla avainsanaksi esim. yrityksesi nimen voit seurata mitä siitä kirjoitetaan. Kovin nopea tämä palvelu ei ole, omat blogipostini on tämän kautta saapuneet monen päivän viiveellä. Avainsanat on kyllä poimittu niin uutisista kuin keskustelupalstoiltakin. Ehkä näitä palveluita on muitakin kuin Googlen; tarkoitus ei ole mainostaa nimenomaan tätä yhtiötä.

Tilaamisesta puheenollen, sain säädettyä tähän blogiin mahdollisuuden tilata postit myös suoraan sähköpostiin. Linkki palveluun on oikeassa ylänurkassa "tilaa blogi" -otsikon alla.

Ps. Kuka on sinun suosikkisi?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se taitaa olla Edwin Marty auringonkukkien kera.. ;) Hehee, suunnittelen jo päässäni keitä Suomen "äänestä kuumin luomuviljelijä" - kisaan olisi tulossa.

Hanna kirjoitti...

Joo :D Muistelen, että jossain "seksikkäin ammatti" -kyselyssä oli maanviljelijät aika hännillä... Toisaalta ekana oli joko poliisit tai palomiehet, että.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on kummallista kun kaikesta pitää repiä seksiä irti. Kai se on yksi aikamme päällimmäisistä mietteistä. -Abednego
(no niin sananvahvistus tekstinä perse)